HomeNieuwsAgendaFoto'sDonatiesLid wordenContactStedelijk Muziekfeest****


Laatst bijgewerkt 21-07-2009                                                                                                             

Mestreechter fanfaar St. Joezep organiseert op 28 juni 2009 het jaarlijkse Stedelijk Muziekfeest in de binnenstad.

 

Op zondag 28 juni a.s. vindt vanaf 12.00 uur het jaarlijks Stedelijk Muziekfeest plaats in Maastricht. Hierbij presenteren 16 majorette-, tamboer- en klaroenkorpsen uit Maastricht zich op een bijzondere wijze aan het publiek. Op het Lakenweversplein verzorgt elk deelnemend korps een concert voor een vakjury. Verder is er om 14.30 uur een kleurrijk defilé door de omliggende straten van het Boschstraatkwartier. Bij slecht weer vinden de activiteiten plaats in de Festi-village aan de Boschstraat te Maastricht.

Het Stedelijk Muziekfeest krijgt een bijzonder accent omdat de organiserende Mestreechter Fanfaar St. Joezep dit jaar 85 jaar bestaat. Het Stedelijk Muziekfeest wordt georganiseerd door de Mestreechter Fanfaar St. Joezep in samenwerking met het Overlegorgaan Muziekgezelschappen Maastricht (OMM). De vakjury beoordeelt de korpsen op de concertwerken die vooraf worden ingeleverd. De concerten vinden plaats op het speciaal daarvoor ingerichte Lakenweversplein en zijn gratis te bezoeken. Rond 17.00 uur zal iemand van het college van Burgemeester & Wethouders de prijzen uitreiken. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij een van de buffetten.

De route van het defilé is: Lakenweversplein, Coxstraat, Kleine Gracht, Markt, Boschstraat, Lakenweversstraat, Lakenweversplein.  Tijdens het defilé zijn deze straten afgesloten voor het verkeer. Via een aangegeven route kan worden geparkeerd op de parkeerplaats van het Sphinx-terrein aan de Frontensingel te Maastricht.
 

De deelnemende verenigingen zijn: Drumband Mestreechter Fanfare St. Joezep, Drumband Harmonie St. Michaël Heugem, Drumband Fanfare Juliana Limmel, Drumband Fanfare St. Hubertus Bosscherveld, Jeugddrumband WVV'28, Klaroen- en Tamboerkorps Heer Vooruit, Maastrichtse Twirling Stars, Drumband Harmonie St. Caecilia "De Gele Rijders", Drumband Fanfare St. Servatius Biesland, Drumband Koninklijke Harmonie van Heer, Majorettengroep Malberg, Majoretten Harmonie St. Walburga Amby, Drumband Harmonie Kunst door Oefening, Drumband Harmonie Ster der Toekomst, Drumband Koninklijke Harmonie Maastricht 1825.

Hopende op een goede opkomst en mooi weer.

Met muzikale groet,

Bestuur en leden van de Mestreechter Fanfaar St. Joezep

 

 

 

Bekijk de foto's

Bekijk de foto's

 

Onze flyer

Printvesie van onze Flyer

 

Tijdsschema;
Route Defilé;
Volgorde Defilé.

print Tijdschema, routedefilé en volgorde defilé

Sint Joezep        Achter de barakken 11        Telefoon: 043 3216977      E info@mestreechterfanfaarstjoezep.nl
                          6211RZ Maastricht             Rabobank: 10.99.32.293     W
www.mestreechterfanfaarstjoezep.nl
KvK 40203388